Sacogro
Specialist in industriële reinigingsmachines

Al jarenlang importeren wij Italiaanse schoonmaakmachines voor industriële schoonmaak.

Koen en Analyn Saelens-Corsiga helpt bedrijven voor een betere schoonmaak dankzij kwalitatieve kuismachines.

Het was voor veel bedrijven lastig goede machines te vinden in België. Hierdoor ontstond onze succesvolle samenwerking met OMM. OMM is een Italiaanse fabrikant. Zij hebben al bijna 50 jaar ervaring met het produceren van verschillende schoonmaakmachines. In de loop der jaren hebben zij hun assortiment flink uitgebreid. De machines zijn dus optimaal afgestemd op de vraag in de markt. De kwaliteit van de producten en het productieproces is precies waarom wij deze schoonmaakmachines importeren.

Wie is Koen en Analyn Saelens-Corsiga?

Wij zijn Koen en Analyn Saelens-Corsiga , samen baten wij een tuinbouwerbedrijf- komkommerkwekerij uit in Hooglede,

Daarnaast zijn wij verdeler van de OMM kwalitatieve reinigingsmachine’s.

Wij importeren deze machine’s rechtstreeks van Milaan, Italie. Dit doen wij zonder een tussenpersonen en zonder toonzaal.

Daarom kunnen wij de klanten 15 % korting geven op de catalogusprijs, een prijs waar andere leveranciers nooit aan zullen geraken.

Wij komen graag een demonstratie geven bij uw bedrijf, om U te overtuigen van de sterke kwaliteit van deze reinigingsmachines.

Wij garanderen een snelle service en uiteraard 2 jaar garantie!

Bel ons en wij maken een afspraak!

Koen en Analyn

Wij kunnen adviseren over de beste machines voor het schoonmaken van jouw organisatie.

Koen en Analyn Saelens-Corsiga werkt samen met OMM. OMM is al de specialist is het fabriceren van veeg- en reinigingsmachines. Ben jij op zoek naar een machine om jouw bedrijf goed schoon te maken? Informeer dan eens bij ons naar de mogelijkheden.

Elk bedrijf heeft andere wensen wat betreft schoonmaak. Voor sommige ondernemingen zal een veegmachine de beste keus zijn, terwijl anderen een industriële schrobmachine nodig hebben. Wij kunnen adviseren over de beste keuzes voor jouw wensen en behoeften. Wij kunnen in de bedrijfsomgeving langskomen en adviseren over de beste machines voor jouw wensen en behoeften.

Wat ons uniek maakt is dat we steeds 15 % korting op de catalogusprijs geven door de directe import en het wegvallen van de kosten zoals een toonzaal met verkopers.

De vraag naar onze buitengewone prijzen, de snelle levering en een 2 jaar garantie maken onze producten zo interessant.

Ons assortiment bestaat uit verschillende schrobautomaten. Zo hebben we kleinere zelfrijdende modellen en modellen die een bestuurder nodig hebben. Wij komen graag voor een demonstratie om U te overtuigen van de kwaliteit van de OMM kuismachine’s.

Meer weten? Neem dan contact op met Koen en Analyn Saelens-Corsiga en vraag naar de mogelijkheden.

Bijna 50 jaar ervaring

OMM opereert sinds 1970 in de schoonmaakwereld met professionaliteit en competentie!

Kwaliteit en veiligheid

Het is niet voldoende om een mooi uiterlijk en een stevig frame te hebben, maar het is ook noodzakelijk om gebruiksgemak, beheersbaarheid, veiligheid en het beheer en onderhoud te vereenvoudigen.

Reinigen van alle omgevingen

Veegmachines en schrobzuigmachines voor kleine of grote oppervlakken.

Heb jij een groot oppervlak dat vaak schoongemaakt moet worden?

Ons assortiment bestaat uit verschillende scrob- en veegmachines. In ons assortiment vind je kuismachines geschikt voor elk bedrijf.

Wil je meer weten over deze machines? Voor eventuele vragen en hulp met het maken van de beste keuze kun je terecht bij Koen en Analyn Saelens-Corsiga.

Contact

Contacteer ons voor meer informatie !