Home

Over Sacogro

Koen en Analyn Saelens-Corsiga werkt samen met OMM. OMM is al de specialist is het fabriceren van veeg- en reinigingsmachines. Ben jij op zoek naar een machine om jouw bedrijf goed schoon te maken? Informeer dan eens bij ons naar de mogelijkheden.

Elk bedrijf heeft andere wensen wat betreft schoonmaak. Voor sommige ondernemingen zal een veegmachine de beste keus zijn, terwijl anderen een industriële schrobmachine nodig hebben. Wij kunnen adviseren over de beste keuzes voor jouw wensen en behoeften. Wij kunnen in de bedrijfsomgeving langskomen en adviseren over de beste machines voor jouw wensen en behoeften.

Wat ons uniek maakt is dat we steeds 15 % korting op de catalogusprijs geven door de directe import en het wegvallen van de kosten zoals een toonzaal met verkopers. De vraag naar onze buitengewone prijzen, de snelle levering en een 2 jaar garantie maken onze producten zo interessant.

Ons assortiment bestaat uit verschillende schrobautomaten. Zo hebben we kleinere zelfrijdende modellen en modellen die een bestuurder nodig hebben. Wij komen graag voor een demonstratie om U te overtuigen van de kwaliteit van de OMM kuismachine’s.

Meer weten? Neem dan contact op met Koen en Analyn Saelens-Corsiga en vraag naar de mogelijkheden.

Interesse in onze machines?

Contacteer ons voor meer informatie!